Hipp hurra, för mig som fyller 6 år idag! Gissa om jag känner mig vuxen och mogen nu. Är ju en riktig man med pondus och livserfarenhet, vetja!

Har tillbringat högtidsdagen på ett alldeles förträffligt vis, tycker jag själv:

  • Först i morse fick jag smaka på husses smörgås när han käkade frukost - det är grejer det (fast det gör jag i o för sig varje morgon...)
  • Sen fick jag en smarrig tuggpinne (dentastix) när jag skulle vara ensam en stund - ja det är så skönt att få sova, vila och rå om sig själv som omväxling (seriöst: kan bli jobbigt att hålla koll på flocken hela tiden...)
  • Ett underbart, saftigt märgben stod sedan på menyn! Det passade jag på att genast ta med mig ut i trädgården för vidare förvaring i en nygrävd grop. Där ska det ligga och mogna några dagar tills det är dags att gräva upp det igen, flytta på det till ett nytt gömställe några gånger och sen slutligen ta in det leriga, möra, fina fyndet och gärna lägga i den vita soffan för bearbetning...
  • Sen lyckades jag sno åt mig husses strumpor, dödade dem noga och släpade ut dem i trädgården - det genererar alltid en belöning - märgbenskexen som finns i skafferiet....
  • Å snart blir det dags för lyxliret - nystekt köttfärs!