Nu är det spännande! Jag och Mira går i väntans tider. Det är alldeles snart dags. Mira är jättevacker med sin stora mage och jag är stolt som en tupp...

Det är nog bara några dagar kvar nu. Mira, som egentligen heter Zkrubbe's Tidsel, har flyttat "hem" till kennel Sofalex där hon ska få sin sista valpkull. Sen går hon i pension. Gissa om jag är hedrad över att få bli far till denna sista kull. Q-kullen blir det. Det blir en liten utmaning i sig att döpa valparna på Q. Tror jag får lägga mina veck i pannan djupt och bidra till några bra förslag;-)

Mira och jag träffades och gjorde det där, ni vet, precis i början på september. Vi fattade tycke för varandra direkt och var väldigt gentila och trevliga. Sen var det pirrigt att gå och vänta på beskedet om att hon blivit dräktig. Och tänk, tiden går allt fort - det är ju redan dags.  Vi tror att det ska bli nu till helgen...

 

Så här vacker är min Mira. Det måste bli förtjusande valpar!

Foto: Nina Björk

 

Och lika vacker med sin stora fina mage. Nu är det snart dags!

Foto: Sofia W Larsen