Så var det dags igen! Mira är min seanste tjej som jag fått gosa med. Gissa om jag är stolt! Nu hoppas matte o kennel Sofalex på att det tar sig och att Mira och jag får nästa kull som är Q-kullen. Qul att hitta på namn på de valparna;-)

Mira, som egentligen heter Zkrubbe's Tidsel, ska få sina valpar på kennel Sofalex och är en dansk liten tjej som är jättefin! Det är hennes sista kull innan hon blir "pensionär" så det är verkligen med den äran jag får vara med och bidra;-)

Mira och jag har träffats två gånger den här veckan så nu hålls alla tassar och tummar som finns på att det ska ta sig och bli fina, gosiga valpar om ett tag.

Se så fina vi var när vi träffades.

Tjingeling!

Jag och Mira pustar ut efter vår kärleksakt.

En intressant tjej som också verkar tycka att jag är intressant;-)

 

Stamtavla

Sofalex ...

(dansk/svensk gårdshund)

SE UCH Malvetorp Janos, HD B, stubbsvans

Youhais Bror Basti, HD A

Solskåbacka Lady Gullviva, HD A

Zkrubbe's Tidsel "Mira", HD A My Bonnie Richard Svedsketaerte
Vindrosens Esmeralda, stubbsvans