Idag, minsann, var det dags att äntligen få träffa mina och Miras valpar på kennel Sofalex! De är nu fyra veckor gamla, har öppnat ögonen och fick idag för första gången gå utanför valplådan och prova på livet på mattan och på golvet. Ja, jag fick förstås inte hälsa på de små liven, men matte och husse fick och passade förstås på att fota en del.

Jag fick ändå en väldans rolig stund eftersom jag fick ta en tur med några av Sofalextjejerna, nämligen Sofalex Niña (en väldans snygg gårdistik på ett år) och Sofalex Puma (en jättemysig och fin Terrier Brasileiro). Vi fick vara i fred från grabbarna på kenneln på vår runda runt ägorna. Gissa om vi sprang och hade kul - det var längesen jag tokrejsade på det här sättet;-)

Sen fick matte o husse bekanta sig med våra valpar: Sofalex Qira (blir kvar på kennel Sofalex), Sofalex Qenza (flyttar till Skultuna) och Sofalex Qivik (som också ska flytta). De träffade också ägaren till Qenza som passade på att hälsa på samtidigt för att också få träffa mig, den stolta fadern;-).

Här är några bilder på underverken som husse har tagit. Qira har stubbsvans, Qenza lång svans och Qivik har halv svans.

 

Mira vilar lite och valparna håller ihop.

Qenza provar att stå på mattan.

 

Från vänster: Qira, Qivik o Qenza.

 

Söt liten stubb;-)

 

Söting i valplådan.

Valplådan är trygg.

Att fota valpar är ett sjå... Sofia håller ordning, medan matte fotar.

Matte Lena njuter valpkontakt.